Tambach staalwerken
 
 
 

Nieuwbouw en bestaande bouw

Nieuwbouw
 
Tambach Staalconstructies laat u zien dat staal aantoonbaar sneller, maatvaster en goedkoper bouwt dan andere materialen.
 

Tambach Staalconstructies verzorgt al bijna zeventig jaar staalwerken voor uiteenlopende nieuwbouwprojecten. De productie geschiedt vanuit de eigen werkplaats en is dus volstrekt flexibel en op klantwensen gericht. Met altijd oog voor de juiste oplossing.
 
Tambach gelooft in bouwprocessen die zich van begin tot eind autonoom voltrekken. Dit betekent dat een globaal idee volstaat, waarna de coördinatie van het totale staalproces vervolgens wordt  overgelaten aan één partij. De voordelen van die filosofie zijn duidelijk: opdrachtgevers houden één aanspreekpunt, en wel vanaf het prilste ontwerp tot aan het ondersabelen toe.

Bestaande bouw

Dankzij onder meer geavanceerde inmeetapparatuur realiseert Tambach Staalconstructies staalkundig renovatiewerk tot op de millimeter nauwkeurig.

 
Voor Tambach Staalconstructies begint elke constructieve aanpassing met nauwkeurig inmeten. Dit gebeurt met de modernste middelen, met als doel een beter product voor een lagere kostprijs. Zo geschiedt inmeten uitsluitend met Total Station apparatuur wat als voordeel heeft dat ook schuine afstanden digitaal inzichtelijk worden. Een methode die vele malen sneller, nauwkeuriger en dus beter werkt dan traditioneel.
 
Tambach voert verbouwingen en restauraties uit voor zowel woningen als utiliteitsprojecten. Een prestigieuze verbouwing als die van de Amsterdamse Chassékerk staat ook op het portfolio. Tambach verbouwde het enorme bouwwerk met als doel een nieuwe functie in de wijk en ver daarbuiten.
 

© 2022 Tambach Staalwerken